Per-Egill Frostmann

Per-Egill Frostmann Per-Egill har arbeidet med ledelsesrådgivning, coaching og bedriftsutvikling siden 1983 da han var sjefkonsulent i NILA (Norsk Institutt for Ledelse og Administrasjon som senere ble overtatt av BI og omdannet til BIs Senter for Lederutdanning), Coopers & Lybrand (nå PWC), Arkwright og TietoEnator. Underveis har han vært selvstendig rådgiver og arbeidet i nettverk med ulike bedriftsrådgivningsfirmaer.

Per-Egill´s nøkkelkompetanse er innen strategiforankret leder- og organisasjonsutvikling. Han har bred erfaring fra coaching av ledere og lederteam, utvikling av prestasjonskulturer, bedrifts- og organisasjonsanalyser og utvikling av selskaper i kunnskapsøkonomien. Han har omfattende internasjonal erfaring. Han har skrevet en rekke fagartikler omkring temaene endring og coaching. Han er medforfatter av bøkene Your GPS for outstanding Leadership og Business EQ, Verktøy for å utvikle entusiastiske kunderelasjoner.

Per-Egill er utdannet siviløkonom og har videreutdanning i organisasjonspsykologi. Han er sertifisert bedriftsrådgiver (CMC) og Master Practitioner og Trainer i NLP. Han er fast foreleser ved Handelshøyskolen BI i organisasjonspsykologi, -teori og endringsledelse. 

Per-Egill Frostmann
Tel: +47 9186 6134
E-post: postmaster@fmcexecutive.no

Komplett CV sendes på forespørsel.

Copyright © 2008 FMC Executive solutions